DHOMAT E HOTELIT

Miresevini ne Starmar @ Vala Mar

Hoteli Starmar ndodhet ne zemer te kompleksit.

Ai perbehet nga 20 dhoma standarde komode te modeluara ne menyre moderne. Godina e hotelit eshte 3 kateshe dhe recepsioni ne katin perdhe ju shperndan ne dhomat perkatese.

Hoteli eshte menduar te jete sa me i thjeshte dhe i aksesueshem per pushuesit. Funksioni kryesor I godines eshte fjetja. Nderkohe qe sherbimet e tjera plotesohen nga bari dhe restoranti i jashtem i kompleksit. Ne teresi keto tre godina perbejne dhe qendren e relaksit te kompleksit. Ndarja e funksioneve fjetje, ngrenie, kafe, eshte bere e qellimshme ne menyre qe te perceptohet me mire hapesira e jashtme e kompleksit dhe fjetja per pushuesit te jete totalisht private dhe e qete. Hoteli ofron nje sherbim te cilesise se larte, me nje perkujdesje te vecante ndaj pushuesve.