Mikpritja Jone

06Jan

Stafi Starmar ploteson te gjitha standartet per te ofruar nje sherbim me cilesi te kenaqshme per klientin.

Stafi ka pervoje disa vjecare ne fushen e kulinarise dhe hotelerise , dhe ofron tek klientet tane mikpritje dhe korrektesi ne cdo kohe.

Starmar I qendron prane klientit ne cdo detaj , duke plotesuar cdo kerkese te tij vetem fale stafit te perkushtuar.